JAA KEHITYKSESI MUILLE

Voit kutsua kaverisi, vanhempasi ja valmentajasi seuraamaan kehitystä jakamalla heille koko harjoitushistoriasi. Voit myös jakaa yksittäisen session Instagramissa kertoaksesi kuinka heitit pelkkiä sukkia koko päivän.

SEURAA KEHITYSTÄSI

Sovelluksen avulla näet kuinka paljon heität, miltä etäisyydeltä ja mistä heität sisään ja mistä ohi. Se tunnistaa, jopa osuitko keskelle koria eli heititkö puhtaasti sukkana sisään. Sovellus mittaa heittotekniikkasi, ja kertoo kuinka samanlaisena pystyt toistamaan heitot niin kolmen sekunnin sisältä kuin kolmen pisteen viivan takaa.

Saat palautetta heiton kaaresta, kierteestä, nopeudesta sekä minkälaisesta tilanteesta heittosi otit: suoraan syötöstä, kuljetuksesta vai kenties rauhallisesti kuten vapaaheitot.

Session jälkeen voit tarkastella heittoprosenttejasi ja konsistenssiasi eri tilanteissa ja etäisyyksiltä. Sillä tavalla näet onko heittosi kuljetuksesta parempia kuin suoraan syötöstä vai tippuuko heittosi konsistenssi mitä kauempaa heität.

Viikkotiivistelmästä näet miten heittosi on kehittynyt ja sovellus ennustaa kehitystäsi niin heittoprosenteissa, sukkaheittoprosenteissa kuin konsistenssin ja heiton nopeuden osalta.

Lue lisää SIQ-älypallosta